LOGO יוגודה

שיעור העמקה שבועי לתלמידים מתקדמים
ובוגרי קורסי מורים ליוגה

ימי רביעי 09:30 - 07:30

שיעור יוגה הכולל לימוד ותרגול מתקדם של האתה יוגה; העמקה באסאנות, קריות, מודרות, בנדהות, טכניקות נשימה מתקדמות וטכניקות ריכוז של הראג'ה יוגה.

אם אתם מתרגלים כבר כמה שנים, ומרגישים ששיעור של שעה וחצי כבר לא מספיק לכם… או שסיימתם קורס מורים ליוגה ואתם רוצים להמשיך להעמיק בתרגול האישי,

אם אתם מחפשים מסגרת תרגול תומכת, מקצועית ועמוקה,

השיעור הזה בשבילכם 🕉

השיעור בהנחיית ניב דור כהן, מורה בכיר ליוגה, מייסד גישת התרגול אקא יוגה ובית הספר "יוגודה" בפרדס חנה.

שיעור נסיון בעלות של 85 ₪

עלות חודשית ללא התחייבות – 350 

לשיחה לבדיקת התאמה ותיאום שיעור נסיון השאירו פרטים ונחזור אליכם

מלאו את הטופס הבא ונחזור אליכם לשיחת התאמה

קל להגיע אלינו

"על ידי כך שתימצא עם עצמך… על ידי התבוננות בעצמך בחיי היום יום בדריכות ומתוך עניין, מתוך כוונה להבין ולא לשפוט; כאשר אתה מקבל קבלה מלאה את כל המתרחש, באשר הוא, אתה מעודד את החבוי בעומק לעלות על פני השטח ולהעשיר את חייך והכרתך. זוהי העבודה האדירה של המודעות; היא מסירה מכשולים ומשחררת אנרגיות על ידי הבנת מהות החיים והדעת. תבונה היא השער לחופש, אך תשומת-לב מכוונת היא אם התבונה."

ניסרגדהטה מהאראג', אני הוא זה